Epoxy gulv med et unikt look og en flot finish

Drømmer du om at få et unikt gulv med en flot og skinnende finish? Så bør du kigge nærmere på et epoxy gulv. Lige her hos gulvfirmaet Luksusgulve har vi masser af erfaring og ekspertise i gulve. Vi står klar til at servicere alle kunder fra Odense, Næsby og resten af Fyn.

Vi elsker det skinnende udtryk, som epoxygulve har, og som gør hele rummet mere unikt. Hos Luksusgulve har vi erfaring og ekspertise inden for alt i gulve. Vi laver både alle de rå gulve, du allerede kender, men tilbyder også gulvtyper, som du ikke kender endnu. Hvis du mangler hjælp til en opgave inden for faget, må du aldrig tøve med at kontakte os.

Hvad koster epoxy gulv?

Den nøjagtige pris på et epoxy gulvafhænger af forskellige ting. Det kommer fx an på, hvor mange kvadratmeter du ønsker, samt hvilken type af epoxymaling du vil have. Hos Luksusgulve tilbyder vi vores privat- og erhvervskunder professionelle epoxygulve i forskellige farver og mønstre alt efter individuelle behov.

Uanset hvad dine gulvdrømme er, så garanterer vi dig attraktive priser samt gulve af høj kvalitet. Et epoxy gulvkan både anvendes af private kunder, hvor det især er populært på badeværelset, men også af små og store virksomheder, der ønsker et unikt og stilrent look frem for mere klassiske gulve som trægulve o. lign.

Kontakt os for at høre meget mere

Hos Luksusgulve kan vi klare langt de fleste opgaver, så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at give dig et godt og helt uforpligtende tilbud.

Kontakt os på tlf.: 51 92 48 46 eller på e-mail info@luksusgulve.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Lad gulvdrømmene blive til virkelighed med vores hjælp

Udfyld formularen her på siden og vedhæft gerne billeder af det ønskede projekt, så hører du snarest fra os.

 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brug for inspiration til dit næste projekt?

​Følg Luksusgulve på Facebook og Instagram, hvor vi ofte poster vores seneste nye projekter - Hvem ved, måske det inspirerer dig til et helt nyt projekt.

- Mads Lauritsen

Jeg har brugt Christian flere gange til forskellige projekter og har altid fået positive tilbagemeldinger fra kunderne.

- Holger Rasmussen

Flot arbejde og sikker mand der overholder hans aftaler

- Jonas Ejlertsen

Super service og professionel og altid positiv

Om Luksusgulve

Ejlstrupvej 167

5200 Odense V. - Find vej

Tlf.: 51 92 48 46

E-mail: info@luksusgulve.dk

Åbningstider

​Man-Fre: 07:00-16:00

Lør-søn: Åbent efter aftale

CVR: 36170549