Gulvslibning af mange forskellige typer gulve fås her

Trænger dit gamle og slidte gulv til at blive frisket op? Så kontakt gerne Luksusgulve, og få en professionel gulvslibning. Vi er et professionelt gulvfirma med stor erfaring inden for gulvafslibning, hvorfor vi kan varetage forskellige opgaver. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder fra Odense, Næsby og resten af Fyn.

Hos Luksusgulve har vi stor erfaring og ekspertise i gulvslibning, så du kan trygt kontakte os for hjælp. Med det rette udstyr kan vi klare de fleste slibeopgaver – store som små. Vi håndterer mange forskellige typer af gulve, så tøv ikke med at spørge os om professionel hjælp.

Giv dit gamle gulv fornyet håb med en gulvslibning

Det er helt normalt, at et gulv bliver gammelt og slidt med årene. Især hvis der er tale om gulvet i rum, som anvendes meget. Du behøver dog ikke altid at udskifte gulvet til et nyt, hvis det trænger til at blive piftet op. Vi kan nemlig få dit gamle gulv til at se ud som nyt med en gulvslibning eller en gulvrenovering. Vi tager et kig på gulvet, hvor vi vurderer hvilken behandling, der er mest optimal.

Vi imødekommer naturligvis altid dine individuelle behov, men rådgiver og vejleder også altid gerne. Hos os kan du forvente professionelle løsninger af høj kvalitet og til fordelagtige priser hver gang. Dette gælder, uanset om vi skal udføre gulvafhøvling eller en anden form for afslibning af gulve.

Kontakt os for at lave en aftale

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller skal vi lave en aftale med det samme? Så kontakt os gerne på tlf.: 51 92 48 46 eller på e-mail info@luksusgulve.dk, så vender vi tilbage snarest med et godt tilbud og en passende aftale.

Her på siden kan du se nogle eksempler på gulvslibning udført af Luksusgulve.

Lad gulvdrømmene blive til virkelighed med vores hjælp

Udfyld formularen her på siden og vedhæft gerne billeder af det ønskede projekt, så hører du snarest fra os.

 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brug for inspiration til dit næste projekt?

​Følg Luksusgulve på Facebook og Instagram, hvor vi ofte poster vores seneste nye projekter - Hvem ved, måske det inspirerer dig til et helt nyt projekt.

- Mads Lauritsen

Jeg har brugt Christian flere gange til forskellige projekter og har altid fået positive tilbagemeldinger fra kunderne.

- Holger Rasmussen

Flot arbejde og sikker mand der overholder hans aftaler

- Jonas Ejlertsen

Super service og professionel og altid positiv

Om Luksusgulve

Ejlstrupvej 167

5200 Odense V. - Find vej

Tlf.: 51 92 48 46

E-mail: info@luksusgulve.dk

Åbningstider

​Man-Fre: 07:00-16:00

Lør-søn: Åbent efter aftale

CVR: 36170549