Microcement gulv skaber et moderne og unikt look​

Kunne du tænke dig et råt, moderne og unikt gulv i hjemmet? Så er et microcement gulvsandsynligvis det rette valg for dig. Hos Luksusgulve har vi stor erfaring på området, og derfor kan vi tilbyde microcement på både gulve, vægge og andre overflader. Vi står til rådighed hos kunder i Odense, Næsby og resten af Fyn.

Microcement er i løbet af de seneste par år blevet meget populært at anvende i hjemmet. Materialet kan anvendes på mange forskellige overflader, hvor det skaber et unikt og trendy New Yorker-look. Vi hjælper gerne med en professionel lægning af microcement gulvhos dig. Hos os er du sikret et flot og holdbart resultat.

Slip for at fjerne eksisterende belægning med micocement gulv

Et microcement gulver en fordelagtig løsning af flere forskellige grunde. Du er først og fremmest sikret et flot og unikt gulv med et moderne og råt udseende. Derudover kan materialet anvendes mange forskellige steder i dit hjem – alt fra på badeværelset, entreen eller på stuevæggene.

Endnu en fordel ved denne løsning er, at det kan lægges oven på allerede eksisterende underlag. Du kan fx lægge det oven på fliser eller træ. Du slipper med andre ord for at fjerne eksisterende belægning, hvilket typisk både er tidskrævende og et fysisk hårdt arbejde.

Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan et microcement gulvkan pifte dit hjem op, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på tlf.: 51 92 48 46 eller på e-mail info@luksusgulve.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en god pris og flere informationer til dig.​

Se relevant beskrivelse af microcement gulve​:

Lad gulvdrømmene blive til virkelighed med vores hjælp

Udfyld formularen her på siden og vedhæft gerne billeder af det ønskede projekt, så hører du snarest fra os.

 
 
 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brug for inspiration til dit næste projekt?

​Følg Luksusgulve på Facebook og Instagram, hvor vi ofte poster vores seneste nye projekter - Hvem ved, måske det inspirerer dig til et helt nyt projekt.

- Mads Lauritsen

Jeg har brugt Christian flere gange til forskellige projekter og har altid fået positive tilbagemeldinger fra kunderne.

- Holger Rasmussen

Flot arbejde og sikker mand der overholder hans aftaler

- Jonas Ejlertsen

Super service og professionel og altid positiv

Om Luksusgulve

Ejlstrupvej 167

5200 Odense V. - Find vej

Tlf.: 51 92 48 46

E-mail: info@luksusgulve.dk

Åbningstider

​Man-Fre: 07:00-16:00

Lør-søn: Åbent efter aftale

CVR: 36170549